JENIS DARAH | DERMA DARAH

July 05, 2015

JENIS DARAH

JENIS DARAH | DERMA DARAH

Assalamualaikum, sedikit perkongsian di pagi hari. Boleh la kalau sesiapa yang belum tahu darah korang boleh derma dekat golongan darah yang jenis macam mana. Dekat sini dayah sediakan hasil perkongsian kawan-kawan Urusetia Pembantu Perlindungan Pelajar (u3p) USIM.

jenis darah, derma darah, golongan jenis darah, u3p usim http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

7 comments

  1. belum pernah derma darah lagi..takut =__='

    ReplyDelete
    Replies
    1. dayah pun belum, takut jugak >_<'

      Delete
  2. Info yg bagus. Kita darah A

    ReplyDelete
  3. lupa pulak jenis darah KG..heheheh

    ReplyDelete
  4. akk lupa dah darah akk ape...rasanya AB+...akk boleh terima dari sume org...hehehehe :D kayo :D

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum