KENAPA DUIT RAYA TIDAK DIPERLUKAN LAGI?

July 03, 2015

DUIT RAYA


KENAPA DUIT RAYA TIDAK DIPERLUKAN LAGI?

Assalamualaikum, salam jumaat semua..jom bercerita diawal pagi jom, semalam duk mesej whats app dengan group family, tetiba abang dayah yang sulung send gambar dibawa ni. ok fine =,='
duit raya, gst duit raya, duit raya tidak diperlukan lagi, kanvaskehidupanku.blogspot.com

tak kira, tahun ni abang-abang still kena kasi adik duit raya..ngamuk kang nak?huhu tiada alasan untuk tidak memberi duit raya kepada satu-satunya adik prempuan korang ni. huhu

Bagi dayah tiada alasan untuk tidak memberi duit raya. hehe memang nampak macam tak matang, tapi you know what? diorang still layan dayah macam adik diorang ni umur 5 tahun. thats why, dayah pun duk rasa macam adik lagi..haha 

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

10 comments

  1. haha! bole guna alasan ni jugaq utk anak2 buah kite esok :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tekanan anak buah nanti..

      Delete
  2. tapi kalau dilupuskan duit raya ni, memang tak best suasana raya tu.. hehehe.. untunglah masih dapat duit raya.. ena skrg ni, dah sampai tahap kena bagi duit raya kat anak2 buah

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak buah selalu juga minta, tapi tak kasi pun..haha sebab duk tunggu duit raya dari abang2 lagi >_<

      Delete
  3. wah untungla masih dapat duit raya, boleh menabung utk kawin nnt kan :)

    ReplyDelete
  4. duit raya? haihhhhh ganti ngan coklat bleh tak heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. coklat? alaa..duit raya tak ada ke? bole la coklat pun coklat la..hehe

      Delete
  5. ehehehee......gst??hahahaa....aduhai....lingkup

    ReplyDelete
  6. duit raya ni mcm keseronokan untuk budak2 kan...bagi sikit pun xpe..niat sedekah

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum