Tunang adkdayah

April 24, 2015

KENDURI KESYUKURAN


Tunang adkdayah |


 Assalamualaikum semua.. sabtu lepas 18 april 2015 rumah ada buat kenduri. So yang dijemput, adik beradik, sedara-mara , kawan-kawan, sahabat handal danjuga  jiran tetangga. So datang la mak cik dayah, boleh dikatakan berbulan juga x jumpa dengan dia. Then dia datang then terus tanya dayah

‘ tunang kak cik orang mana?’

Terkejut beruk dayah, nasib belum bertukar jadi beruk..hehe ea la, bila masanya dayah bertunang..adoii

‘mai mana pula tunang ni makcik? Bukan kak cik tunang la T_T’ dayah pun laju jer explain dekat mak cik..hehe rupanya mak dayah lupa nak bagi tahu yang ni kenduri kesyukuran. Dia datang ingatkan kenduri tunang anak sedara dia..nasib x bawak hantaran..haha

So, meh nak cerita hari kenduri sabtu lepas walaupun dah basi, still nak cerita juga.


Tunang adkdayah tunangku, kesyukuran, majlis, kenduri kesyukuran, tema kenduri kanvaskehidupanku.blogspot.com
antara ahli macam marhaban gitu la..tapi ni kawan-kawan mak dayah, pergi belajar al-quran dan kitab sekali

Tunang adkdayah tunangku, kesyukuran, majlis, kenduri kesyukuran, tema kenduri kanvaskehidupanku.blogspot.com
suasana tika bacaan yasin dimulakan

Tunang adkdayah tunangku, kesyukuran, majlis, kenduri kesyukuran, tema kenduri kanvaskehidupanku.blogspot.com
time ni tahlil bagi orang lelaki selepas solat asar
Semoga jumpa lagi yer sayang2 semua dalam kesihatan yang baik dan juga dirahmati ALLAH.

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

30 comments

  1. ingatkan dayah yang tunang tadi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum sampai seru la akak..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. lambat lagi abe we..doa2 kan la >_<

      Delete
  3. Tengok tajuk tu tadi tertariklah pulak.. terfikir jgk dlm hati, eh dayah bertunang ke... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu cc dulu sebenarnya...hehe

      Delete
  4. Makchik tu tahu kenduri kesyukuran... tapi saje lah buat2 tanya soalan perangkap...!! hehehehehee... :)

    ReplyDelete
  5. Ops salah faham jadinya. Hihi

    ReplyDelete
  6. heeheee nanti tunggu Dayah tunang betul2 jgn lupa invite kak eny hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah..asalkan kak eny dtg tau =)

      Delete
  7. pandai dayah main tajuk ye..hahah...terkono sudahh..hihi

    ReplyDelete
  8. ingtkan kak dayah betul2 dah bertunang tadi. >_<

    ReplyDelete
  9. Hahahhaha.. jangan langkah akak. Ehh kbye !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bereh2 x lupa pnya,,x langkah bendul aeh =P

      Delete
  10. Mak kau tajukkk bikin gempak noo laa dayah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..gempak sangat ke kak lya? hehe

      Delete
  11. ahha.. ingatkan adik kepada dayah yang bertunang... Agagagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. along..dayah tak ada adik ok =P

      Delete
  12. hehe, tajuk..ingatkan adik dayah bertunang tadi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sampai seru lagi..hehe

      Delete
  13. sampai tersilap yg x ley belah tu. haahhahhaha... apa salahnya kenduri tunang pun. ops/

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum