Wordless Wednesday!! disebalik air mata wanita

April 01, 2015

 
Wordless Wednesday!! disebalik air mata wanita http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah maskara eyeshadow eyeliner bedak
 

Anda Juga Mungkin Meminati

14 comments

  1. Mahalnya... memang mahal... hehe

    ReplyDelete
  2. Eyeshadow bling-bling lagi mahal tuuu... lebih 50 hengget...!!
    tambah GST lagi.... haaaiiihhhhh.... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. perhhh kalau tambah GST lagi mahal tu T_T

      Delete
  3. MAHAL....KAN...
    JADI HARGAILAH AIRMATA WANITAKAN...

    ReplyDelete
  4. hahha..betul2...cair make up i.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, jangan pakai make up tebal dah la lepas..ni hehe

      Delete
  5. LOL...ini kelakar! langsung tak terfikir! hikhik

    ReplyDelete
  6. Hahaha... Betoi...betoiii..betoiiii... Akak setuju 100%... :)

    ReplyDelete
  7. Sekarang semua lg mahal sbb ada gst! Hehe

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum