Peristiwa 02:00 am

March 31, 2015

 
Hospital Tuanku Ja'afar Seremban
 
Peristiwa 02:00 am |  
Peristiwa 02:00 am Hospital Tuanku Ja'afar Seremban http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah inject elbow letih kawan sahabat pusat kesihatan usim u3p
  Assalamualaikum dan salam selasa semua..sakit badan tambah lagi dengan pening x cukup tidur T_T. Dayah balik dari  Hospital Tuanku Ja'afar Seremban  (HTJS) tadi dalam pukul 6 pagi. kenapa?
 
Semalam dayah tidur awal, lepas isya terus tidur, sebabnya letih sangat2. kawan2 dayah pula ada group discussion and kawan dayah yang selalu dengan dayah tu pula keluar dengan family dia. so dayah duduk rumah sorang2 apa lagi..hehe membuta awal la. dalam pukul 11.30 dayah dengar bising2 dalam bilik. dengar darah la,luka la, bengkak la...apa ni?mimpikah aku? terus bangun..then tengok kawan dayah dah tersedu2 menangis tahan sakit.
 
Dengan ilmu perubatan yang sedikit, dayah pun terus bangun then pergi ke dia and try minta dia gerakkan satu persatu jari kemudian gerak tangan semua. haaa...lupa nak bagi tahu, dia jatuh time main roller blade dengan family semalam, x perasan pula awal2 tu, bila dah sampai rumah baru la perasan sakit.
 
lepas tu apa lagi, telefon budak2 u3p tanya klinik mana buka then tetiba Medical Assistant (MA) telefon dayah. suruh bawak pergi Pusat Kesihatan USIM. kawan dayah pun drive bawak and pukul 2 pagi kitorang dah ada dekat HTJS. itu la kisahnya..hehe 
 
Peristiwa 02:00 am Hospital Tuanku Ja'afar Seremban http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah inject elbow letih kawan sahabat pusat kesihatan usim u3p
masuk simen jugak tangan ni ha..adoiii

 so sekarang dalam kelas and kepala sudah memusing sebab x tidur semalaman T_T thanks kepada yang menghantar dan mengambil dayah dengan kawan. thanks sesangat, jasa korang x dapat dilupakan..sahabat dunia akhirat =)

ok semua, nanti kita sembang lain yer dekat sini.

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

22 comments

  1. owh begitu ceritanya...ingat cerita hantu...
    baru nak baca cerita seram....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ea la..baru gempak, abg arz juga ajar biar tajuk entry kasi provok sikit =P

      Delete
  2. semoga cepat sembuh ya kawan dayah tu

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh

    Owh! Jom Kenal | Segmen - Owh!MananQayyim™

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin =) ok jap nak gi terjah

      Delete
  4. Uish. Teruk jugak tu kalau dah masuk semen tu. Semoga kawan Dayah cepat sembuh! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. retak..tu yang masuk simen..by the way thanks..aminn

      Delete
  5. bagus prihatin pada kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan baik..memang macam tu la..huhu

      Delete
  6. semoga dia cepat sembuh :) :)

    ReplyDelete
  7. balik rumah baru sedar eh tangan patah..kesiannya moga cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah..sebab retak jer, tu yang lambat detect kot..huhu amin =)

      Delete
  8. semoga sahabat tu baik2 sahaja ye..
    dan semoga Dayah diberi pahala berganda atas usaha dan pertolongan yg diberikan.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin =) alhamdulillah moga dapat ganjaran dariNYA =)

      Delete
  9. aduhh kesian kawan dayah... semoga cepat sembuh oke.. dayah memang the best kawan ever la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..semua kawan dayah anggap sama rata, hehe =)

      Delete
  10. Semoga cepat sembuh..nasib baik la dayah ada time tue..:)

    ReplyDelete
  11. Semoga kawan dayah cpy smbuh ye

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum