Hadiah GA sudah sampai

March 20, 2015

 

ALFAFA COMPLEX SHAKLEE

Hadiah GA sudah sampai  ALFAFA COMPLEX SHAKLEE http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ pos laju kelebihan shaklee kebaikan shaklee keburukan shaklee

Hadiah GA sudah sampai |

Assalamualaikum.. semalam dayah balik dari shooting video pendek, terus ke pejabat kolej kediaman desa jati, nak tengok ada x nama dayah dalam senarai penerima bungkusan. Tup2 check punya check, yes my name..so apa tunggu lagi terus masuk then bagi tahu kakak pejabat kata nak ambil bungkusan, selesai semua urusan terus naik atas then buka..dan taraaa…

Hadiah GA sudah sampai  ALFAFA COMPLEX SHAKLEE http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ pos laju kelebihan shaklee kebaikan shaklee keburukan shaklee

Hadiah GA anjuran kak anis telah selamat sampai di tangan dayah…terima kasih kak anis bagi dayah ALFAFA COMPLEX SHAKLEE, bertuah betul dayah =) senyum x lekang tengok hadiah dah sampai di tangan.

So lepas ni boleh consume kembali dengan ALFAFA COMPLEX SHAKLEE selepas sudah berapa lama dayah berhenti pengambilan SHAKLEE sebab…faham lah student, mana cukup pitih..hoho so sekali lagi terima kasih kak anis =)

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

9 comments

  1. Tahniah dayah.. Syoknya dapat shaklee
    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  2. Tahniah Dayah.. seronoknya dapat barang Shaklee..

    ReplyDelete
  3. Tahniah dayah,alfafa ni bagus utk pompuan taww

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum