Potluck u3p

March 30, 2015

 

Apa itu potluck?

Potluck u3p | 

Assalamualaikum dan salam isnin semua =) . dayah ni asyik tenggelam timbul je kan.. hehe busy la korang dengan kelas, aktiviti kelab, assignment lagi. So, dayah cuba juga untuk update apa yang dayah termampu. So meh nak cerita jumaat malam lepas, kami ada buat potluck u3p. apa itu potluck?
Ok meh nak cerita, potluck ni means setiap seorang bawak satu or dua makanan then kumpul ramai2 dekat satu tempat then kita makan la. Macam jamuan bunyi dia kan? Haa..lebih kurang la tapi ni masing2 bawak makanan and we share it. That’s mean potluck. 

Potluck u3p http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah cheese cake u3p usim potluck jamuan kelab makan-makan dataran nilai roller blade giant bubble domino domino sedap

Potluck u3p http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah cheese cake u3p usim potluck jamuan kelab makan-makan dataran nilai roller blade giant bubble domino domino sedap
domino time =)

Tujuan potluck ni kami nak eratkan lagi silaturrahim antara ahli. Sebabnya ada yang belum kenal ahli2 baru dengan ahli2 lama. So kami buat ni, dapat la kenal2.
Potluck u3p http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ adkdayah cheese cake u3p usim potluck jamuan kelab makan-makan dataran nilai roller blade giant bubble domino domino sedap

Makan kenyang, ketawa sampai nak pecah perut, so apa lagi tunggu..play time, hehe ada yang main giant bubble and dayah of course choose nak main roller blade. Hope lepas ni, ukhuwah antara kita lebih rapat dan berpanjangan hingga ke akhirnya, amin 

barakALLAHufikum
 

Anda Juga Mungkin Meminati

19 comments

  1. Replies
    1. macam mat lutfi dah kak min =P

      Delete
  2. baru paham apa itu potluck, mula baca mcm blur hahahaha. dapnya tgk pizza :(

    ReplyDelete
  3. uii meriahnya Dayah, kenapa tak ajak KC join hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x boleh ajak kc nanti habis makanan dayah..muahahaha

      Delete
  4. aaa beznye bergabung makanan. macam2 menu ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..banyak betul makana time ni

      Delete
  5. harap Sayidah Napisah baca entry ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dayah pun berharap jugak abg arzmoha =P

      Delete
  6. perrggghhh....!! Dominoz Pizza.... yumm yummm..
    petang ni Mokchik nak paksa Pokchik belikan Dominoz Pizza... yessss...!!
    *takde GST kan....? hehehehehe...*

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli jangan x beli..muahahaa

      Delete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum