CPUV Australia Tourism & MATRADE Brand

March 04, 2015

 
CPUV Australia Tourism & MATRADE Brand, http://kanvaskehidupanku.blogspot.com, adkdayah, cpuv, nuffnang
CPUV Australia Tourism & MATRADE Brand | Alhamdulillah rezeki, hari itu ada dayah mengadu dekat ExchangeFeedBlog (EFG) pasal status Gliterati dayah yang tetiba jadi non-gliterati. Baru acah-acah nak merajuk dengan cik Nuffnang tapi alhamdulillah semalam dayah check nuffnang ada 2 CPUV yang melekat dalam blog dayah.
 
Bayangkan last dayah dapat CPUV 12 sept 2014, sudah dekat 5 bulan juga la..wow, lama tu kan cik Nuffnang x kasi CPUV..hehe, sebelum ni check x perasan pula lekat CPUV 27 Feb tapi by the way untuk CPUV 27 Feb & 3 Marc lebih dimurahkan rezeki.
South Australia Tourism dan juga MATRADE Brand Awareness. So, kepada sesiapa yang nampak iklan yang menari2 dalam blog dayah ni silalah ringan-ringankan tangan klik iklan tu yer..hehe sedekah sama dayah, mahu simpan duit buat kahwin >_<.
 
 lastly, thanks yer cik Nuffnang], i ingat you sudah lupa kan i tapi you still lagi dengan i yer.. hehe
barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

6 comments

  1. awak... tahniah awak bertuah ga sy..
    jom melawat blog sy.

    dah tukar domain. www.anisahabdullah.com

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah. tumpang gembira ^_^

    ReplyDelete
  3. wow.. tahniah :) zizie klik australia tourism :)

    ReplyDelete
  4. tahniah adik dayah...nanti jangan lupa belanja :P

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum