Dinner tempat Hanis Zulaikha

March 10, 2015

 

MERCY MALAYSIA

Dinner tempat Hanis Zulaikha | Assalamualaikum semua, semua sudah baca atau belum entry dayah pagi tadi? Upah Edit Blog. So kepada sesiapa yang belum ada idea dekat siapa nak upah edit template blog ke design ke boleh baca dekat entry dayah Upah Edit Blog yer. Ok sekarang nak cerita Dinner tempat Hanis Zulaikha. Apa tu? Kenapa Dinner tempat Hanis Zulaikha..yer la kalau sesiapa yang follow instagram dayah mesti tahu dayah pergi mana sabtu malam ahadbaru-baru ni..hehe so kena la follow instagram dayah yer dekat @adkdayah93..

MERCY MALAYSIA, Dinner tempat Hanis Zulaikha, https://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ celoteh adkdayah, adkdayah, mercy malaysia, mercy, apa itu mercy, ruang,dinner tempat hanis zulaikha, hanis zulaikha, birthday keknis
Sebenarnya dayah ada dinner Mercy dekat tempat yang sama Hanis Zulaikha celebrate birthday dia sebelum ni. Dinner ni diadakan di RUANG, Subang. Tempat dia memang tip top lah korang..so sekarang nak cerita mengenai dinner yang dayah pergi hari tu. MERCY..mesti ada yang tahu dan pernah dengar kan mengenai MERCY ni. MERCY ni macam badan sukarelawan la. So ini event untuk appreciate ahli MERCY MALAYSIA. So meh tengok gambar ketika dinner diadakan.

MERCY MALAYSIA, Dinner tempat Hanis Zulaikha, https://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ celoteh adkdayah, adkdayah, mercy malaysia, mercy, apa itu mercy, ruang,dinner tempat hanis zulaikha, hanis zulaikha, birthday keknis

MERCY MALAYSIA, Dinner tempat Hanis Zulaikha, https://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ celoteh adkdayah, adkdayah, mercy malaysia, mercy, apa itu mercy, ruang,dinner tempat hanis zulaikha, hanis zulaikha, birthday keknis
sambutan hari lahir ahli-ahli MERCY bersama EN SHAH

MERCY MALAYSIA, Dinner tempat Hanis Zulaikha, https://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ celoteh adkdayah, adkdayah, mercy malaysia, mercy, apa itu mercy, ruang,dinner tempat hanis zulaikha, hanis zulaikha, birthday keknis
dayah menang cabutan bertuah uolzz =D
MERCY MALAYSIA, Dinner tempat Hanis Zulaikha, https://kanvaskehidupanku.blogspot.com/ celoteh adkdayah, adkdayah, mercy malaysia, mercy, apa itu mercy, ruang,dinner tempat hanis zulaikha, hanis zulaikha, birthday keknis
Jug kettle pun jadi la, bertuah jugak tu..hehe
ok semua =) jumpa lagi nest entry 

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

18 comments

  1. Amboi bukan main lagi... Syokknya..

    ReplyDelete
  2. dapat jug. hari-hari lah buat air kopi lepas nie. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..kalau rajin boleh la nak buat kopi hari-hari =)

      Delete
  3. nest entry dayah?? typooo tuu. hahahahhaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii >_< nampak ja kan..hehe

      Delete
  4. ehem ehem. untunglah dapat cabutan bertuahh hehe.


    btw, lawa lah blog dayahh design baru niiiiiii. grrrr jeles hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat pergi tempah dengan cikmira =)

      Delete
  5. wah siap meng hadiah bertuah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki aina =) alhamdulillah

      Delete
  6. WAH DAPAT CABUTAN BERTUAH :)
    TAHNIAH...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dapat hadiah cabutan bertuah;)

    ReplyDelete
  8. Bestnyerrr ...tahniah dpt cabutan bertuah gtuu

    ReplyDelete
  9. wah ! dapat hadiah..best tu

    ReplyDelete
  10. bestnya..cmne nak join MERCY ni? :)

    ReplyDelete
  11. bestnya! tahniah menang cabutan bertuah :)

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum