Jindrisska First Anniversary Giveaway

April 15, 2015

Jindrisska First Anniversary Giveaway


Assalamualaikum| hari nak join Jindrisska First Anniversary Giveaway. so dayah dah lama follow blog kak aisya and dayah follower yang ke 435 kak aisya =)

dayah nak menang giveaway ni sebab dayah nak hadiah comey2 kak aisya and paling penting Austria tu >,< and paling penting ni GA 1st anniversary jindrisska =)

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

9 comments

  1. gud luck dayah...wah bersemangat tul dayah yer..

    ReplyDelete
  2. All the best dayah. Sat g Kak Sha join pulak ^^

    ReplyDelete
  3. goodluck ahkak dayah!! :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Eira singgah blogwalking kat sini..
    Good luck awak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  7. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum