AKASIA : HATI PEREMPUAN FREE DOWNLOAD

April 13, 2015

HATI PEREMPUAN FULL EPISOD


Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7Episod 8Episod 9 Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20Episod 21Episod 22Episod 23Episod 24Episod 25 | Episod 26 | Episod 27 | Episod 28 | 



















Anda Juga Mungkin Meminati

14 comments

  1. tak pernah tengok lagi cerita ni. semua pelakon baru nampaknya :)

    ReplyDelete
  2. hero handsome....! tengku pulak tu.. patut la ramai terpaku... hehehehehe...

    *sorry akak tak larat la nak layan drama2 macam ni.. layan OST je mampu... kikikikiii...*

    ReplyDelete
  3. tgk gk cter ni time2 free..

    ReplyDelete
  4. Mcm mana nak download?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambil link then paste dekat youtube downloader dan download =)

      Delete
  5. Anonymous06 May, 2015

    Akaaak ep 19 takdelah hahaha kenape ye kalau tekan je ep 19 yang keluar ep 21 lah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak da pebetulkan dear =) thank x perasan link silap

      Delete
    2. Anonymous08 May, 2015

      ok ^-^ yayy dah dapat tengok dah terima kasih akak hehe =) ur wc hehe

      Delete
  6. Anonymous12 May, 2015

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum