Selesai Cabaran Task ke Dua

July 09, 2015

CABARAN KEDUA


Selesai Cabaran Task ke Dua


Assalamualaikum semua, selesai sudah task kedua #cabaran20Hari. Tak sangka kan, pejam celik pejam celik, dah nak masuk task ketiga. Nak tahu apa task kedua untuk #cabaran20Hari? Jom check it out!!

Kuih kegemaran dibulan puasa,  Amalan berbalas juadah dibulan puasa, Kenangan terawih di surau/ masjid masa zaman kanak-kanak Tetamu raya paling ditunggu-tunggu  Lagu raya pilihan  Bajet raya  Kuih raya paling best

14. Memori raya 90an atau zaman kanak-kanak
15.Gambar dan ucapan raya
16.Aktivit di pagi raya
17.Menu wajib pagi raya
18.Nostalgia kad raya
19.Senarai kuih raya pilihan hati
20.Pengalaman main mercun masa raya

sahut cabaran sampai ketitisan akhir..hehe ayat gempak jer, in sha allah, dayah akan habiskan cabaran dengan penuh bersemangat. untuk task yang dah lepas ni, dayah kasi link untuk korang baca balik yer kepada yang terlepas ke atau tak terperasan entry dayah. 

Kuih kegemaran dibulan puasa,  Amalan berbalas juadah dibulan puasa, Kenangan terawih di surau/ masjid masa zaman kanak-kanak Tetamu raya paling ditunggu-tunggu  Lagu raya pilihan  Bajet raya  Kuih raya paling best

7. Kuih kegemaran dibulan puasa
8. Amalan berbalas juadah dibulan puasa
9. Kenangan terawih di surau/ masjid masa zaman kanak-kanak
10. Tetamu raya paling ditunggu-tunggu
11. Lagu raya pilihan
12. Bajet raya
13. Kuih raya paling best

baca jangan tak baca..hehe jumpa di next cabaran yer semua..semoga dalam rahmat ALLAH =)

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

2 comments

  1. lama tak sampai sini. Selamat menghabiskan cabaran yer

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum