Siapa cuti kita geng

February 09, 2017

CUTI THAIPUSAM


Assalamualaikum,

Siapa cuti thaipusam ni kita geng, hehe. Dayah cuti 3 hari. Korang pula? Seronok apabila cuti selepas bekerja hari-hari kan? Rasa macam nak buat apa pun boleh. Ok la, nak bagi tahu yang tu jer sebenarnya, dayah cuti 3 hari semperna hari Thaipusam. Kenapa 3 hari? Yer la, jumaat sabtu memang dayah dah cuti pun..haha ok la korang, nak pergi kait kekabu dekat kampong kejap, nanti dayah cerita yer, sebelum tu dayah nak ucapkan selamat pagi semua.

Selamat bercuti.

selamat bercuti, thaipusam, public holiday


barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

7 comments

  1. Pagi hari ini kami di cawangan call HQ di Selangor.. Call2 tak jawab2 rupanya diaorang cuti... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, adoii, macam tu pula yer =D

      Delete
  2. Selamat bercuti dayah. Kak ana nak keluar pun berpikir ni sebab jalan jammed. Maklumlah rumah dekat area batu caves 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sanggup dayah kalau nak keluar time thaipusam kalau dekat batu cave..huhu rehat dekat rumah jer la kak..hehe

      Delete
  3. aril cuti jgk . tp aril dh lama cuti sem . hahhaha ...

    singgah jap ye . done follow blog ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la cuti sem, nanti rasa cuti kerja pula yer..hehe terima kasih datang follow blog ni =)

      Delete
  4. selamat bercuti hahahaha walaupun dah lama sangat ni bercuti.

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum