Alhamdulillah | Rezeki bulan februari 2017

February 07, 2017

REZEKI


Assalamualaikum,

Rezeki dibulan februari 2017. Sejak dayah aktif balik dalam dunia blogging ni, rezeki datang melimpah-limpah. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Bukan niat nak menunjuk disini tapi saja nak kongsi kegembiraan dayah. Rezeki apa? setakat ni rezeki didunia blog dan juga di dunia realiti. Semalam pergi temuduga dekat Little Caliph dan alhamdulillah dayah diterima sebagai salah seorang tenaga pengajar di Little Caliph. Nanti dayah cerita yer, macam mana keadaan temuduga tu, macam-macam soalan dan nasib dayah dapat penemuduga yang baik dan sempoi jer. Alhamdulillah kurang sikit gementar tu.

Selain itu, dayah menang dalam beberepa GiveAway yang telah dianjurkan oleh beberapa blogger. Antaranya blogger Aerill Hassan dan blogger Ana Suhana, ni antara blogger yang buat GiveAway dan dayah telah menang GA diorang. Syukur sangat alhamdulillah.

Di blog Aerill Hassan dayah telah menang Topup Maxis RM10 by Belogs JM . Terima kasih kepada sponsor Giveaway New Year 2017 By www.Aerillhassan.Com

alhamdulillah, syukur, rezeki, menang  GiveAway
no random yang telah dibuat dan no 14 telah terpilih


alhamdulillah, syukur, rezeki, menang  GiveAway
dayah la no 14 tu..hehe
Untuk blog kak Ana Suhana pula dayah telah menang bloglist. Terima kasih kerana menganjurkan 1st Ga By Bajetciputselerabesar ☺ 
alhamdulillah, syukur, rezeki, menang  GiveAway
no yang telah dicabut dan yang menang bloglist

alhamdulillah, syukur, rezeki, menang  GiveAway
no 62 adalah no link GA dayah
Alhamdulillah, menang dan ada juga GA yang dayah tak menang, anggap bukan rezeki dayah. Itu jer, ALLAH kan sebaik-baik perancang. Jadinya lepas dah menang dan dapat kerja, dayah juga ada kolaborasi dengan beberapa orang untuk review. Alhamdulillah, rezeki lagi. Semoga ALLAH rahmati rezeki yang dayah dapat ini. Amin.

Jumpa lagi yer korang, sebenarnya, ni entri yang telah dijadualkan sebab mulai hari ini, dayah sudah bermula bekerja di Little Caliph. Doakan perjalanan hidup dayah lancar yer. Aminn.

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

8 comments

  1. Alhamdulillah dah dapat interview dan banyak rezeki lain lagi. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, terima kasih =)

      Delete
  2. Alhamdulillah pernah menang GA... Rajin u all join GA ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, boleh la, rajin sikit jer kot..hehe

      Delete
  3. Tahniah.. wah ramai jiran2 sis jadi pemenang nampknya.

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum