SENYUM

May 07, 2015

SENYUM

SENYUM | Assalamualaikum dan salam pagi khamis =) mulakan hari anda dengan senyuman. Moga permulaan hari kita diberkati dengan redha ALLAH.

senyum, ceriakan hati, doaku padamu, adkdayah, kanvaskehidupanku.blogspot.com

tengok muka si kecik ni, terus hilang rasa gundah, ya ALLAH kau kekalkan lah senyuman di mukanya walaupun aku tidak hirup seudara dengannya suatu hari nanti. love you my nephew >_<

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

8 comments

  1. Senyum tak perlu kata apa apa :-)

    ReplyDelete
  2. mimin pun syg gilerr dkt ank buah mimin .. lama x jumpa dia >.<

    ReplyDelete
  3. comelnya. hehe. adik dayah meh join:

    http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. comel saja senyuman kanak kanak

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum