Rindu budak banyak songeh

June 11, 2016

Rindu budak banyak songeh


Assalamualaikum

Already miss budak banyak songeh ni T_T, bila lagi nak jumpa ni..adoiii maksu tak ada orang nak buli ni sayang oii.. Rindu..bila bangun pagi jer, dia akan senyum then maksu senyum balik terus dia pergi..haha semata-mata nak sengeh dekat maksu jer ^_^'

Rindu..bila pergi duduk rapat dengan tok dia, laju jer dia duduk atas riba tok dia and tolak kita jauh2, jelez bebenor..maksu pun pelik,ko ni cucu ke anak tok yer? -_- haha

Rindu..dia selalu minta dukung sebab dia tau, xde sape nak dukung dia selain maksu dia..alahai anak T_T rindu bebenor dah maksu ko ni..huhu


barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

1 comments

  1. brapa tahun budak tu? mcam dh besar je

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum