Review SayidahNapisah| Kembar adkdayah

May 22, 2015


Kembar Adkdayah

 Review SayidahNapisah| Kembar adkdayah

Assalamualaikum dan salam pagi jumaat semua =) nak kenal my twin tak? kembar lain mak dan ayah. hehe dayah pun x tahu macam mana semua boleh tertukar dayah dengan kak cik. berbeza kot. by the way dayah tak kisah pun sebab dayah sayang sangat dengan kak cik. nak tahu tak? dayah dengan dia tak pernah bertemu tapi bila dayah ada masalah dia sentiasa ada dengan dayah. pendengar setia yang dengar apa saja dayah bercerita. thanks kembar, dayah gaduh-gaduh dalam whatsapp and telegram tu sebenarnya memang cara dayah tunjuk my feeling. sebab dayah tak pandai tunjuk macam mana dayah sayang someone tu. so jangan ambil hati yer sayang =)

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel ( senang cakap kc bambam..hahaha). Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti.

Kc yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga. paling penting suka buli dayah. tapi dayah tak pernah kalah. so lepas ni kita meroyan lagi yer lepas habis final exam. wish you luck dear.

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya. tak gemuk tapi bambam jer. kena faham betul-betul tu. nasib comel =P

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Kc yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Kc dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. Jangan senyum dekat orang tak kenal tau, nanti orang usung bawak balik rumah. hehe

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Rupanya model colgate sejak dari sekolah. :D

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya. 

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com


Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

Kc yang aktif berblog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. 

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com

Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.

Review SayidahNapisah , kembar, kembar adkdayah, model iklan ubat gigi kanvaskehidupanku.blogspot.com


Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu. moga ikatan persahabatan kita dua berkekalan hingga ke syurga. love you lillahi taala my twin.

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

13 comments

  1. Ada ke yang nak usung KC bawak balik rumah? ahhaha

    ReplyDelete
  2. Kembar lain lain mak ayah. Hiksss :D

    ReplyDelete
  3. kembar tak seiras kan dayah

    ReplyDelete
  4. sapa pula kembar dayah ni? jom terjah

    ReplyDelete
  5. atottototo sweet sangat la review awak ni kembarr. nasib baik tak cair tadi hahahhaa. love youu lah !!!!!!

    ReplyDelete
  6. dayah & kembar mmg tak boleh dipisahkan.. :)

    ReplyDelete
  7. jelesnya dah makan banyak pun x gemuk. tapi tapi kita nk gemuk hahahaha

    ReplyDelete
  8. kembar yang jauh benar pertalian nya..tapi korang best sangat..cayunk ckit

    ReplyDelete
  9. mcm sweet mcm COmelll korg ni.. keep it up!

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum