Sejenis Gangguan

February 16, 2015

 
Gangguan bekalan elektrik, adkdayah, kanvas sorang elf, laptop, aircond free
 Sejenis Gangguan | Gangguan bekalan elektrik adalah sejenis gangguan yang menyakitkan hati..hehe. Ini cerita semalam punya, dayah bangun pagi kelmarin ok lagi, then time nak dekat pukul 10 tetiba terpadam semua elektrik. Rupa-rupanya gangguan bekalan elektrik. Notis telah diberikan just ayah dayah x bagi tahu dekat dayah, sedih
dah la rumah ni pakai wifi and laptop pula jenis x pakai batery terus charge without battery dan paling sedih, handphone lupa nak charge semalam sebab tertidur time tengah whatsupp kawan..adoii.
so untuk ubatkan hati yang sedih, badan yang panas kipas x leh on, so dayah, mak and abang terus keluar window shopping dekat 3 supermarket..hehe ambil aircond free katanya..so, lepak punya lepak, x sedar dah lewat, balik jer ayah dah cakap elektrik dah ada..so, tersenyum adik abang ni ha..hehe

ok itu jer nak cakap..hehe ok la..moga semua yang membaca ni still ada elektrik dekat rumah..

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

13 comments

  1. Hehehehe panass laa tu sampaikan g ambik aura aircond kat pasaraya..

    ReplyDelete
  2. harassment dari TNB nih..... :p

    ReplyDelete
  3. harassment dari TNB nih... :p

    ReplyDelete
  4. Patot la senyap je org tu dlm grup. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sedih bebenor T_T

      Delete
    2. kalau x.. ade je dye kan lela..hahah

      Delete
    3. hehe..mzt la ada untuk gnggu kak aniz :P

      Delete
  5. kesian nauu adik i nie..hihi,,,, :P

    ReplyDelete
  6. seksa woo tak dek letrik :D

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum