Search Keywords meletop di blog

February 28, 2015

 
Search Keywords meletop di blog  | Salam sabtu semua :) tengok tajuk entry meletop ko jah..hehe sebenarnya dah lama nak cerita pasal Search Keywords meletop di blog ni ha..yer la, selama dayah berblogging ni dayah rasa Search Keywords meletop di blog dayah ni kebanyakan berkaitan dengan running man, meh tengok buktinya

Search Keywords meletop di blog, adkdayah, carian paling hangat di blog

kebanyakan tentang Running Man, dayah pernah screen shoot yang bulan lepas punya, lagi banyak dari yang ni, yang ni semalam punya, yang bulan lepas lupa pula dayah letak mana, so letak yang ni dulu..hehe

ok la semua, itu jer nak cerita pagi-pagi sabtu ni..hehe
jumpa lagi next entry..

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

14 comments

  1. memang peminat running man ke??

    ReplyDelete
  2. erm running man memang powerlah Dayah..janggut tok adampun lekat gak tu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..hari tu dayah ada buat entry pasar akar kayu :)

      Delete
  3. Pehhh running man atas sekali. hahaha :P

    ReplyDelete
  4. fuuyyyoo hebat nye diaa hehehe

    ReplyDelete
  5. bapak ku berubah ape tu dayah..aiyooo..hahah... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii..x tahu la kak aniz..hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. boleh baca dekat entry sini http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2014/08/rumah-herba-akar-kayu.html

      Delete
  7. Runningman pon runningman laaa dayah ..

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum