Rekaan Robotik

February 17, 2015

 
 
Rekaan Robotik peringkat negeri kedah, adkddayah, sk bakar arang, robot, new robot, faiz imran
Rekaan Robotik | Salam semua..benda ni sebenarnya dah lama, tapi baru nak update..hehe sebenarnya ni sijil2 anak saudara dayah. Time ni dia darjah 6,dia masuk kelab robotik SK Bakar Arang then masuk pertandingan robotil..pada mulanya pertandingan biasa, tapi lepas satu step ke satu step dia berjaya dan finally dapt masuk wakil kebangsaan means wakil negeri Kedah untuk pertandingan robotik. Apa itu robotik? Ala...yang reka-reka robot tu..yang tu la..kalau x salah dayah, anak saudara dayah dengan group dia telah mereka satu mesin pengisar tepung.kalau x salah dayah la..x sangka anak yang baru berusia 12 tahun sudah mampu memikirkan cara untuk mereka sesuatu benda. Hebat anak muda zaman sekarang.

Rekaan Robotik peringkat negeri kedah, adkddayah, sk bakar arang, robot, new robot, faiz imran
ini sijil untuk pertandingan kebangsaan..anak saudara dayah dapat no 7

Rekaan Robotik peringkat negeri kedah, adkddayah, sk bakar arang, robot, new robot, faiz imran
 ini pula sijil peringkat negeri kedah..anak saudara dayah dapat johan :)

my nephew..i am so proud with you dear..sekarang dah tingkatan 2. hope masa akan datang tidak akan menghampakan harapan bonda dan ayah, x lupa juga maksu sekeluarga..moga jadi anak yang soleh dan berbakti pada agama dan bangsa.

Dedikated to : Muhamad Faiz Imran Bin Muhd Zaidi

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

16 comments

  1. wahhh. tahniahh unt anak sedara dayah ^^

    ReplyDelete
  2. wow...blh jd engineer ni. bgus lah. hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope sangat..boleh jejak langkah ayah dia..engineer :)

      Delete
  3. ada bakat ni.. insyaAllah kalau dia btol2 minat, cerah masa depan.. zizie ada kawan course robotic.. selalu kacau zizie sebab nak ajak discuss pasal projek dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dia minat betul..ada ek course robotik?dekat mna uni mna?hehe

      Delete
  4. Wow!! Hebatlahhhhh!! Tahniah untuk anak buah awak

    ReplyDelete
  5. hebat tu... moga berjaya !! :)

    ReplyDelete
  6. wow!! hebatnya.. Semoga dia teruskan pencapaian terbaik dia dgn kelab robotik ni..

    ReplyDelete
  7. Wahh hebatnyyaa . Keep it up! :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah, semoga terus sukses anak buah Dayah.. all the best .

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum