ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

August 06, 2015

efg, exchange feed group, parody, dramatic uniq, celoteh adkdayah, ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

Assalamualaikum =) hari ni nak sertai ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ.. salah seorang kakak kesayangan dayah dalam EFG (Exchange Feed Group)  kalau korang nak menang hadiah, mudah jer..parody gambar macam kak ain ni, then tempek dalam blog. Selesai. So, tunggu apa lagi, jom la parody..hehe sama tak parody dayah dengan kak ain? >_<

efg, exchange feed group, parody, dramatic uniq, celoteh adkdayah, ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

efg, exchange feed group, parody, dramatic uniq, celoteh adkdayah, ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ
whenever you feel sad just see my smile to make your bright day ^_^

efg, exchange feed group, parody, dramatic uniq, celoteh adkdayah, ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ
menang kalah adat pertandingan, yang penting senyum ni untuk kak ain jer. ^_<
barakALLAHufikum


Anda Juga Mungkin Meminati

25 comments

  1. Ada sama sikit...good luck...

    ReplyDelete
  2. Hahaha Comel laa :) Gedluck okeyyy

    ReplyDelete
  3. wahh comell comelll!!agak sama di situ sbb ada lesung pipit.ciss hahah.

    all the best dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ke awak? thanks la dear =D hehe

      Delete
  4. Kak ain tk nampak gigi..hehe

    Wawa ade buat segmen, jemput join ye..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah la, tak perasan pula kak ain tak nampak gigi..in sha allah, nanti dayah tak sibuk dayah join yer =)

      Delete
  5. comel betul modelnya

    ReplyDelete
  6. x bergambo lagii.. uhukkkk.... good luck adk dayah

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat kak yoorin, nanti tutup..hehe thanks by the way =)

      Delete
  7. sama..sama...
    good luck adk dayah....

    ReplyDelete
  8. Jadi jadi !

    Good luck dear :)

    ReplyDelete
  9. Comel...comel... sama tapi tak serupa ;-)

    ReplyDelete
  10. Tak sama, tak sama...Ahha.. Kak Ain tak tunjuk GIGI pun..ahahaha

    ReplyDelete
  11. goodluck Dayah tomeinya :)

    ReplyDelete
  12. Comelnya adik kak ain sorang niii.. ehemmm...!!
    hehehehe... thanks Dayah.. sporting and supportive...

    best of luck okey.... :)

    ReplyDelete
  13. Good Luck Dayah.... omel sangat support GA EFG ...

    ReplyDelete
  14. CUTE, PINK GITUUH, HUHU, ALL TH BEST YE...
    MEH NANTI TUKAR2 LIKEE JOMM''

    http://nonasani.blogspot.com/2015/08/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html

    tHANKS !

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum