Aku nak jadi bos

August 14, 2015

Tea Boss Kedah, Tea Boss, drink tea like a boss, perisa tea boss

Tea Boss Kedah


Aku nak jadi bos 


Assalamualaikum, nak jadi bos? senang jer, datang ke Tea Boss Kedah dan anda akan dilayan seperti seorang bos. Dalam masa yang sama, anda dapat menikmati air yang anda tak akan dapat merasainya ditempat lain. Tak kenal maka tak cinta orang kata. 1st dayah cuba Tea Boss masa kenduri tunang sepupu dayah. Perhh, terus jatuh hati. Mulai dari hari tu, memang selalu pesan dekat abang dayah la, kalau pergi Tea Boss jangan lupa belikan dayah Ice Milk Coco Boss, kegemaran sepanjang zaman.

Tea Boss Kedah, Tea Boss, drink tea like a boss, perisa tea boss
kepada sesiapa yang nak ,mencuba boleh datang ke gerai Tea Boss Kedah berhadapan pintu pagar Giant. Beroperasi daripada pukul 11 pagi sehingga pukul 7.30 malam. Tutup setiap hari rabu.

Tea Boss Kedah, Tea Boss, drink tea like a boss, perisa tea boss

Beraneka jenis menu di Tea Boss yang boleh korang cuba. Kalau dapat satu perisa yang kena dengan selera korang, mesti seronok, sebabnya harga murah jer. Range harga Rm4 - Rm4.50 jer. Yang pasti NO GST okey. hehe

"Drink Tea Like A Boss"

barakALLAHufikum



Anda Juga Mungkin Meminati

12 comments

  1. sedapnya air tuh,. terliur..tapi kita org johor.. jauh nk ke kedah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni dekat johor xde lagi, bakal ada in sha allah :)

      Delete
  2. kak yoorin suka milk tea.. alahaiii..kl xde cawangan ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kak yoorin, dekat sentul

      Delete
  3. ingat nak jadi bos betul tadi..win sgt tajuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..drink tea lik a boss..hehe

      Delete
  4. sedapnya! nak jadi bos jugak la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..pakat mai la. dekat perak ada dekat lumut setakat ni dan bakal dibuka di kampar dan ipoh :)

      Delete
  5. Wooo..Rasa haus plk tgk ayak tu..Ehekk..Saya jln2 sini sambil follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try baru bole hilangkan haus tu..hehe

      Delete
  6. ice milk coco! nak tu dayah!hahaha

    ReplyDelete
  7. Ok nk drink tea like bos jugak laa

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum