Mai mana pula iklan tesco, econsave,giant ni

August 15, 2015

econsave, giant, tesco, iklan, carian

SEARCH KEYWORDS


Mai mana pula iklan tesco, econsave,giant ni 


Assalamualaikum, ni kata carian yang semalam punya, lawak gila bila tengok carian yang menari dalam blog dayah. dayah rasa mungkin sebab entry yang dekat SINI kot yang menyebabkan timbulnya carian seperti iklan tesco, econsave, giant semua ni.

Nak minta tesco, giant dan econsave buat job blogpost dekat blog dayah la kalau macam ni punya cara, hehe. Ada carian iklan-iklan di super market yang datang ke blog celoteh adkdayah

econsave, giant, tesco, iklan, carian

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

4 comments

  1. carik apelah tu ekk sampai kesitu.. hehehe.

    ReplyDelete
  2. boleh agak entri apa ada carian tu!hehhe

    ReplyDelete
  3. pencarian tidak di temukan cek, hehe

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum