Hari pertama praktikal

January 26, 2016

Sekolah menengah agama nilai

Assalamualaikum, hari ni hari pertama dayah praktikal di sekolah menengah agama nilai. Masa mula-mula masuk pintu pagar sekolah tu, jantung dah dup dap dup dap. 

Takut, gementar semua ada. Bila pergi pejabat tadi, alhamdulillah, semua cikgu dan staff layan baik. Sekarang ada dekat bilik mesyuarat dan dayah tak buat apa-apa sebab pengetua tak sihat. Jadi yang ganti pengetua pula tak ada sebab pergi mesyuarat. Jadinya, hari ni ronda-ronda sekolah dan berkenalan dengan semua disini.

Masa pun awal lagi, dayah nak berkenalan dulu yer dengan cikgu-cikgu dekat sini =)


barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

4 comments

  1. eh nilai? dekat la.nanti kontek2 la bleh jumpa kat kedai kak laila...good luck fi tempat baru ye...

    ReplyDelete
  2. hi che gu...jgn main bola hari2 ye

    ReplyDelete
  3. comelnya cikgu Dayah..all the best sayang :)

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum