REVIEW MOVIE | MOVIE MUNAFIK

March 07, 2016

review movie, movie munafik, cerita munafik, sinopsis munafik,harga tiket munafik,

MOVIE MUNAFIK

REVIEW MOVIE | MOVIE MUNAFIK

Assalamualaikum, jumaat lepas dayah pergi tengok wayang dekat palm mall, seremban. Hampir seminggu asyik cakap nak pergi tengok movie munafik. Tambah membuak-buak bila ramai yang cakap dekat facebook kata cerita munafik memang cerita melayu pertama yang terbaik tambah adegan sentuh-menyentuh antara bukan ajnabi. Terus taksub nak tengok, apa yang lain sangat cerita munafik ni sampai ramai sangat yang review kata best giler cerita dia. Jadi, apa tunggu lagi, habis kerja, tunggu kawan dayah dari bangi datang ambil dayah dan kawan. Tiket tinggal untuk midnight jer, demi nak tengok punya pasal, sanggup tunggu dekat palm mall dari pukul 9 sampai 12.10 pagi. 

review movie, movie munafik, cerita munafik, sinopsis munafik,harga tiket munafik,


BEST SANGAT KE MOVIE MUNAFIK?

Kalau orang lain cakap, tengok munafik sampai kena tutup muka sebab takot sangat. Dayah pula akan cakap yang dayah tengok munafik tutup muka sebab jalan cerita dia yang membuatkan kita seram. cara penyampaian cerita tu sendiri yang buatkan kita rasa seram giler. lakonan nabila huda memang mantap la dayah cakap dekat korang. tak ada adegan yang memerlukan hantu bercompang camping atau pun makeup hantu yang menggerunkan. cukup dengan jalan cerita yang menyampaikan isi kandungan yang amat mantap. susah nak describe melalui tulisan. Dayah hanya mampu cakap, korang pergi wayang dan beli tiket dan pergi tengok, rasai sendiri apa itu kelainan cerita melayu yang berjudul MUNAFIK.

HARGA TIKET MOVIE MUNAFIK

Dayah pergi tengok movie munafik ni pada 4 mac 2016 dengan harga tiket RM13.50

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

4 comments

  1. Bile lah berkelapangan nak p tengok ni.. sob sob

    ReplyDelete
  2. Bile lah berkelapangan nak p tengok ni.. sob sob

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum