Wow!! Orang tak bertuah menang cabutan bertuah

March 23, 2016

xcelltravel & tours management sdn bhd, cabutan bertuah, menang cabutan bertuah,cabutan bertuah 1stEFGathering,kelantan tour,pakej percutian murah

Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd

Xcelltravel sdn bhd |Menang cabutan bertuah

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Nak tahu tak? Dayah ni kalau ada majlis apa-apa dekat universiti dan ada sesi cabutan bertuah, dayah tak pernah bertuah. Bayangkan kalau sebaris barisan yang kita duduk tu, semuanya dapat hadiah cabutan bertuah tapi kita seorang jer yang tak dapat. Apakah perasaan anda? Haa, macam tu juga la perasaan dayah bila pergi 1stEFGathering sabtu lepas, dayah ada cerita dekat SINI, dayah tak jangka dan tak sangka langsung akan dapat cabutan bertuah dan sangat bertuah bila mana dapat pakej percutian ke Kelantan 3Hari 2Malam tajaan Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd .
xcelltravel & tours management sdn bhd, cabutan bertuah, menang cabutan bertuah,cabutan bertuah 1stEFGathering,kelantan tour,pakej percutian murah
dari kiri : kak ain, dayah dan kak lynda yang berjaya memenangi cabutan bertuah pakej percutian ke Kelantan
Balik daripada 1stEFGathering malam tu, terus telefon mak dayah. Tahu mak dayah cakap apa?

"Sejak bila pulak yang adik ni bertuah sangat sampai dapat pakej percutian ni?"

-_-' alahai mak dayah, nampak sangat ikut gen mak yang tak pernah bertuah, hehe kalau ikut gen ayah mesti bertuah, macam abang dayah yang no 2. Dayah rancang nak pergi bercuti dengan mak, pastu nak bawak ayah sekali. Semoga dipermudahkan.

Dayah masuk link Xcelltravel  & Tours Management Sdn Bhd dan check pakej-pakej yang disediakan, ada satu pakej yang menarik perhatian dayah. Nak tahu apa dia? Haa nantikan dayah pergi kelantan dan dayah akan live update dekat korang semua melalui laman sosial dayah yer. Tunggu dan nantikan yer. 

Tak sabar sangat dah ni, nak pergi kelantan, lama sangat dah tak pergi sana. Nak cari tempat yang best-best la dekat kelantan. Korang cadangkan tempat-tempat best dekat dayah boleh? 

Terima kasih Xcelltravel & Tour Management Sdn Bhd :)

xcelltravel & tours management sdn bhd, cabutan bertuah, menang cabutan bertuah,cabutan bertuah 1stEFGathering,kelantan tour,pakej percutian murah
#xcelltravel

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

11 comments

  1. wahh..bestnya, tahniah sekali lagi. Kebetulan tahun melawat kelantan 2016 mesti meriah lg kat sana .

    ReplyDelete
  2. Jumpa nanti di Kelantan... ewaaahhh..!! hehehehee.. :)

    *macam la gi sama-sama pula kan..*

    ReplyDelete
  3. Perghhhhh!!! Tahniahhh dearrr... Nanti boleh beli ole2 untuk ena nanti ahaks

    ReplyDelete
  4. Tahniah Dayah..best nye dapat g kelantan..

    ReplyDelete
  5. tahniah dayah... selamat melancong kelantan... jalan2 puas kelantan pun banyak tempat menarik

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum