1 August 2016

August 01, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca celoteh adkdayah.. maaf beribu maaf, dayah jarang update..tolong la doakan dayah semoga rajin macam dulu. 1 August 2016, diam tak diam dah masuk bulan 8, tak sangka dapat bertemu lagi di bulan 8 ni yer...masih utuh didalam dunia blog, tapi sekarang dayah lebih banyak kepada media sosial lain seperti instagram dan facebook..

Korang jangan lupa follow facebook dan instagram dayah yer --> @adkdayah93 bila mana dah lama tak update blog, tangan ni pun dah jadi macam kaku, otak tak dapat cerna apa yang perlu dikeluarkan..orang panggil writer block..tak apa la macam mana pun, asalkan dayah tak pernah lupa dengan blog kesayangan dayah ni, nanti nak kena update banyak-banyak agar dapat jadi memori dimasa hadapan.

Okey la korang, sebenarnya dayah dekat pekan ni, bawak mak pergi beli barang untuk menunaikan haji 19/8/2016 nanti. Nanti dayah cerita tau..ok korang, jumpa mext entry yer..sentiasa sihat tau ^_^

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

4 comments

  1. wahh kembaq! mak awok nak tunaikan haji nanti ye? alhamdulillah.moga berjalan lancar semua amin. nanti jangan lupa cerita tau kembaq! :P

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan semuanya :D

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum