SELAMAT PAGI | MULAKAN HARIMU DENGAN SENYUMAN

May 03, 2016

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hari ni dah pakat mula masuk kerja, mesti pakat malas bangun jer pagi tadi kan,,hehe, yer la, 3 hari cuti mesti lah tidur pagi-pagi macam ni. Okey, tarik nafas...lepas, tarik nafas..lepas. Rasa tenang sikit tak? walaupun dah masuk kerja, kita kena la mulakan hari kita dengan senyuman, betul tak? baru la hidup dimulakan dengan aura positif.

SELAMAT PAGI

Selamat pagi dayah ucapkan kepada semua yang baca post ni di pagi hari. hehe. Pagi tadi asalnya mula dengan aura negatif juga, lepas tu..mindset bertukar dan jadikan ia positif sebab tak nak terpengaruh dan biarkan mood tu menganggu sepanjang hari ini

MULAKAN HARI DENGAN SENYUMAN


Mulakan hari dengan senyuman sebab bila mana kita senyum, orang sekeliling kita turut tersenyum dan ia menambahkan lagi aura positif disekeliling kita. Tahniah..! sebab berjaya sebarkan aura positif dengan senyuman. Permulaan hari dengan senyuman mampu membuatkan hati tenang..jadi jom la sebarkan senyuman =)

barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

1 comments

  1. Mulakan hari dengan senyuman paling manisss..

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum