Rindu serindunya

February 01, 2016

Assalamualaikum, rindu serindunya dengan budak dua orang ni. Hari tu balik, tak sempat jumpa diorang. Jadi harap sangat raya cina nanti boleh balik awal dan jumpa dengan dua budak comel ni. Allah!! Rindu tak tertahan dah ni dengan adam dan anas T_T

Korang doakan dayah yer, tadi pergi pejabat pos nak ambil motor tapi kunci motor pula tak ada. Sakitnya hati hanya Allah jer tahu. Macam mana buat kerja pun tak tahu lah. Korang doakan kunci motoe dayah jumpa balik yer. Nak pergi tempat praktikal susah kalau tak ada kenderaan. Sampai bila dayah nak menumpang jer, tak nak la menyusahkan orang. Takut nanti tak terbalas budi.

Semoga jumpa lagi yer korang, moga ALLAH berkati hidup. Aminn


barakALLAHufikum

Anda Juga Mungkin Meminati

2 comments

  1. BACA YASSIN..NNTI JUMPA LA TU :)

    ReplyDelete
  2. la...kesiannya dayah..moga jumpa balik la nanti..

    ReplyDelete

Komen anda adalah peransang untuk terus menulis, terima kasih.

Amaran

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya
harap maklum



terima kasih semua yang melawat blog dayah yang x seberapa ni..sayang korang ketat2..jangan lupa support blog dayah ni ye. dilarang copy and paste apa2 yang di dikeluarkan oleh dayah tanpa kebenaran.paling penting. Terima kasih harap maklum